Hipnooo - Trening akademija za profesionalnu hipnozu

Search
Close this search box.

Odlučili ste, ali… Kiša je pala.

Dogovorili ste se i odlučili: “Idemo na more idući tjedan”. I onda padne kiša. I hladno je. I ne odemo…

Ili rekli ste si: “Od sutra vježbam tri puta tjedno”. Ali sutra je rođendanski tulum. Gužva, ljudi, zbivanja… I onda ne vježbate.

Ili, planirali ste upisati tečaj hipnoze, ali posao se nagomilao, i to je važno, i sada nemate vremena za sebe, za hobi, za radost, za rast…

Donošenje odluka često zahtijeva snagu volje i dosljednost, ali što se događa kada odustanemo od svojih odluka ili ih promijenimo? Kako to utječe na naše samopouzdanje i osjećaj odgovornosti? Kada donesemo odluku, preuzimamo odgovornost za njezine posljedice. To znači biti svjestan da će naše odluke utjecati na nas i ljude oko nas. Ova odgovornost može biti težak teret, ali također može biti izvor snage i motivacije. Preuzimanje odgovornosti znači biti spreman suočiti se s posljedicama svojih odluka, bilo da su pozitivne ili negativne. A to jača samopouzdanje. Stav. Karakter.

Kriva odluka? Postoji li uopće kriva odluka?

Jedno od najčešćih pitanja koje se postavlja kada razmišljamo o donošenju odluka je: “Što ako donesem krivu odluku?” No, postoji li uopće kriva odluka? Svaka odluka koju donesemo temelji se na informacijama i iskustvima koje imamo u tom trenutku. Iako ishod može biti drugačiji od onoga što smo očekivali, to ne znači nužno da je odluka bila kriva. Umjesto toga, svaka odluka može biti prilika za učenje i rast. Pogreške su sastavni dio života i često su najbolji učitelji. Kada napravimo pogrešku, imamo priliku naučiti što nije uspjelo i zašto. Ovo znanje možemo koristiti kako bismo izbjegli slične pogreške u budućnosti. Lekcije koje učimo kroz pogreške pomažu nam da postanemo mudriji, jači i otporniji.

Možemo li promijeniti odluku i kako se tada ponašati?

Da, možemo promijeniti odluku. Promjena odluke nije znak slabosti, već snage i mudrosti. Kada promijenimo odluku, važno je:

  1. Priznati razlog promjene: Biti svjestan zašto mijenjamo odluku pomaže nam razumjeti proces i opravdati naš izbor.
  2. Komunicirati otvoreno: Ako promjena odluke utječe na druge, važno je komunicirati svoje razloge i očekivanja na jasan i transparentan način.
  3. Ostati fleksibilan: Prilagodljivost je ključna. Biti spreman prihvatiti nove informacije i prilagoditi se novim okolnostima pomoći će nam da donesemo bolje odluke u budućnosti.
  4. Ojačati samopouzdanje: Promjena odluke može biti izazov za naše samopouzdanje. Važno je prepoznati da je promjena odluke dio procesa učenja i da pokazuje našu sposobnost prilagodbe i rasta.

Sve se događa kako treba…

Odustajanje ili promjena odluke ili suočavanje s neuspjehom može izazvati intenzivne emocionalne i mentalne reakcije. Emocionalno, može boljeti jer osjećamo razočaranje, tugu ili frustraciju zbog neispunjenih očekivanja. Mentalno, to može uzrokovati preispitivanje vlastitih sposobnosti i vrijednosti, što vodi do povećanja stresa i anksioznosti. Važno je priznati te osjećaje i raditi na njihovom prevladavanju kroz samohipnozu, (hipno)terapiju ili podršku. Svaka odluka, bez obzira na ishod, doprinosi našem osobnom rastu i razvoju. Kroz donošenje odluka učimo preuzimati odgovornost, suočavati se s posljedicama i prilagođavati se novim okolnostima. Ovaj proces nas čini otpornijima i priprema nas za buduće izazove.

Rast i razvoj dolaze iz sposobnosti da se nosimo s neuspjehom i koristimo ga kao odskočnu dasku za budući uspjeh.

Što to znači? Možete na more i po kiši, vježbanje se lako uklapa u svaki dan, a za hipnozu uvijek imate nekoliko minuta, zar ne? Evo, odlučite se doći na Hipnooo panel 7.6.2024.

Podijeli tekst:

Proučite još...

Smjerovi

Osnove regresoterapije

Usvojite terapijski pristup koji koristi prošla iskustva i sjećanja za razumijevanje i rješavanje trenutnih emocionalnih i psiholoških problema. Temelji se na vjerovanju da neprocesirani događaji iz prošlosti, uključujući i prošle živote, značajno utječu na trenutno stanje osobe. Regresoterapijom klijenti stječu veću kontrolu nad životom, bolje razumijevanje i olakšanje od starih obrazaca i traumatskih događaja.

Postani profesionalni hipnotizer

S ovom etapom školovanja usvojite vrhunske vještine poboljšanog vođenja klijenta, ojačajte hipnotizerski glas uz vodstva fonetičara, istražite prošlost vođenjem u hipnotičku revivifikaciju (mini regresiju)…

Upoznajte se s hipnotičkim fenomenima, ojačajte produbljivanje jezikom glasom i govorom, i prikupite još većih vještina intenzivnom radionicom hipnotičke revivifikacije.

Postani hipnocoach

Hipnocoaching je dogovoreni rapport između coacha i klijenta u transu s ciljem osnaživanja unutarnjh podsvjesnih iskustvenih duhovnih resursa (uvjerenja, emocije, očekivanja) da bi proces djelovanja kroz navike i ponašanja u kognitivnoj fazi bio koncentriran, motiviran, fokusiran, odlučan, fleksibilan i vremenski usklađen.

Tko upisuje školu hipnoze?

Bilo da je motiv želja za znanjem, spoznajom, pomaganjem ili razvojem, netko želi iskustvo, netko zadovoljiti znatiželju, netko je tu da osjeti, doživi i proživi, a drugi da podijeli dalje. Koji ste tip vi? Pomagač, biznismen, učenik ili klijent… Ili, možda još bolje – koja kombinacija.

Temeljna škola hipnoze

POSTANI HIPNOTIZER Opusti Zabavi Zbuni Zavedi Kako biste voljeli… bilo koga, bilo kada, bilo gdje …uvesti u hipnozu? Postanite Hipnotizer SADA Možda već neko vrijeme

Tečaj ulične hipnoze

Potpuno novi pristup hipnozi i kao i stjecanje novih vještina koje su neprocjenjive u poslovnom okruženju kao i privatnom. Pristupite nepoznatim ljudima, zabavite ih ili