Hipnooo - Trening akademija za profesionalnu hipnozu

POSTANI PROFESIONALNI HIPNOTIZER Glas Vođenje Trans

Razumijete hipnozu?

Završili ste temeljnu školu ili imate vještinu hipnoze?

Nakon ovog smjera ojačajte identitet hipnotizera… 

S ovom etapom školovanja usvojite vrhunske vještine poboljšanog vođenja klijenta, ojačajte hipnotizerski glas uz vodstva fonetičara, istražite prošlost vođenjem u hipnotičku revivifikaciju (mini regresiju)… 

Upoznajte se s hipnotičkim fenomenima, ojačajte produbljivanje jezikom glasom i govorom, i prikupite još većih vještina intenzivnom radionicom hipnotičke revivifikacije.

Uvjet: Temeljna škola hipnoze ili poznavanje i prakticiranje hipnoze

Smjer napredna hipnoza namijenjen je polaznicima koji žele postati vrsni hipnotizeri i hipnoterapeuti. Ovaj smjer školovanja pruža polaznicima priliku da usvoje vrhunske vještine poboljšanog vođenja klijenta u hipnotičkom stanju, uz pomoć stručnjaka fonetičara.

Jedna od glavnih prednosti ovog smjera je što će polaznici naučiti kako unaprijediti svoj hipnotizerski glas i govor, što je ključno za uspješno vođenje klijenta u hipnotičkom stanju. Uz vježbe vodstva fonetičara, polaznici će naučiti kako kontrolirati svoj glas, ritam i intonaciju kako bi postigli maksimalnu sugestibilnost kod klijenta.

Osim toga, polaznici će imati priliku istražiti prošlost klijenta kroz hipnotičku revivifikaciju, odnosno mini regresiju. Ovo će im pomoći u otkrivanju uzroka problema s kojima se klijent suočava te im omogućiti da ga uspješno riješe.

Uz stručno vodstvo iskusnih hipnoterapeuta, polaznici će naučiti kako pravilno koristiti hipnotičke tehnike i alate te kako prilagoditi svoj pristup svakom klijentu individualno. Sve u svemu, ovaj smjer napredne hipnoze pruža polaznicima sve što je potrebno da postanu vrsni hipnotizeri i hipnoterapeuti te da uspješno pomognu svojim klijentima u postizanju željenih ciljeva i promjena u životu.

Napredna hipnoza na putu prema hipnoterapiji i hipnocoachingu

Glas i govor hipnotizera

Radionica Napredne hipnoze bavi se različitim aspektima govora, glasa i čitanja s fokusom na hipnotički pristup. Polaznici će naučiti kako koristiti hipnotički glas i govor kako bi postigli maksimalni utjecaj na slušatelje. U jednom dijelu fokus je na hipnotičkom interpretativnom čitanju, gdje će polaznici naučiti kako koristiti svoj glas kako bi prenijeli emocije i postigli maksimalni utjecaj na klijente. 

Bavimo se glasom usklađenim s dubinom transa, gdje će polaznici naučiti kako koristiti svoj glas kako bi se prilagodili različitim dubinama transa. 

 

 

Ova radionica se fokusira na važnost glasa i govora u hipnozi. Ljudski glas je jedini sposoban istovremeno proizvesti riječi i tonove koje mogu pojačati emocije, namjere i tonove. Dobri hipnotizeri imaju istu kvalitetu kontrole glasa kao i dobri glumci i govornici. Hipnotički govor se koristi u hipnotičkom ili transovitom okruženju, što omogućuje odstupanje od uobičajenih govornih obrazaca i korištenje različitih tonova prikladnih za induciranje transa. 

Hipnotičko čitanje također je značajno za hipnotičku sesiju, a interpretativno čitanje neophodno je za uspješnu hipnotičku sesiju. Radionica dalje opisuje različite vrste interpretativnog čitanja: govornika, minimalno interpretativno i dobro interpretativno čitanje, pri čemu je posljednje najučinkovitije u hipnozi. Važno je prilagoditi svoj glas i govornu situaciju i ciljeve hipnotičke sesije kako bi se postigao maksimalan učinak.

Metode produbljivanja transa - jezik hipnotizera

Metode produbljivanja transa su ključne u hipnoterapiji i hipnozi općenito. One omogućuju hipnotizeru da klijenta uvodi u sve dublji trans, što znači da će klijent biti sve sugestibilniji i otvoreniji za prihvaćanje sugestija. Postoji nekoliko metoda produbljivanja transa koje hipnotizeri mogu koristiti, a sve su usmjerene prema postizanju opuštenog stanja klijenta.

Jezik hipnotizera igra ključnu ulogu u produbljivanju transa. Hipnotizeri koriste različite tehnike i strategije kako bi uvjerili klijenta da prihvati sugestije. NLP (neuro-lingvističko programiranje) je srodno hipnotičkim sugestivnim riječima i može biti vrlo učinkovito u produbljivanju transa.

Jedna od metoda produbljivanja transa je upotreba sugestivnih riječi i fraza. Hipnotizeri koriste različite vrste sugestija, uključujući sugestije za opuštanje, koncentraciju i promjenu ponašanja. Korištenje sugestivnih riječi i fraza može pomoći hipnotizeru da klijenta uvjeri da je u sigurnom i opuštenom okruženju te da će mu se dogoditi samo pozitivne stvari.

Kompleksno produbljivanje je tehnika hipnoze koja se koristi za postizanje dubljeg stanja transa. Ova tehnika obuhvaća uporabu vezničkih riječi, hipnotičkih tema, akcijskih riječi djelovanja, onomatopejskih zvukova, umekšivača, ubrzivača, pitanja, negacija i svijesti. Pridružite nam se na našoj radionici kako bismo zajedno istražili i naučili ovo moćno oruđe za produbljivanje transa i postizanje željenih ciljeva. Tijekom radionice Napredne hipnoze, naučit ćete kako koristiti ove tehnike u svojoj svakodnevnoj praksi i kako ih prilagoditi svojim potrebama i ciljevima. 

Hipnotička revivifikacija

Kako bi bilo da se možete sjetiti… osjetiti… osvijestiti dio prošlosti?

Hipnotička revifikacija je metoda putovanja kroz vrijeme u prošli događaj. Ovdje radimo s pozitivnim, ugodnim događajem…

Cilj ovog procesa je dovesti klijenta u određeni događaj (sretno sjećanje, ugodno raspoloženje, radosno ili veselo bivanje u prošlosti), asocirati ga s tim stanjem, izvući što više iskustva iz tog trenutka i dopustiti klijentu da ih ponese u budni svijet sadašnjosti.

Primjena revivifikacije može biti korisna u različitim područjima kao što su hipnoterapija, hipnocoaching, scenska hipnoza ili samo kao rekreativna aktivnost. U slučaju hipnoterapije, primjena revivifikacije može pomoći klijentu da se opusti i osjeti olakšanje od stresa ili anksioznosti, koristeći pozitivna iskustva iz prošlosti kao motivacijsku snagu za suočavanje s trenutnim izazovima.

Kompetencije profesionalnog hipnotizera

 1. Hipnotičke kompetencije; poznavanje transa i rada i učenja u transu; brze indukcije; budna hipnoza
 2. Hipnotička revivifikacija: jačanje iskustava i resursa otvaranje klijenta za trajno osvještavanje nekadašnjih iskustava i osjećaja
 3. Učenje i razvoj glasa i govora
 4. Nove ideje kako jezik proširiti da bude sugestivan u transu ali i “u hodu” – početak budne hipnoze i persuazije
 5. Usvajanje sugestije kao najmoćnijeg oblikovnog alata hipnotizera – nužan korak za kasniji smjer hipnoterapeuta ili hipnocoacha…
 6. I još…

Putovanje do profesionalnog hipnotizera

Termini početaka

Opisi etapa

Prvi korak: Temeljna hipnoza
Jednom tjedno grupni rad 19 - 21 sat.
Individualni rad i vježbe dodatno prema dogovoru.


Grupa svibanj - ponedjeljkom, od 24.4. do 26.6.
Više o smjeru

Putovanje do profesionalnog hipnoterapeuta osmislili smo kroz četiri etape ili koraka.

Hipnotizer – Temeljna škola hipnoze

Uvod i osnove hipnoze, transa, podsvijesti, funkcioniranja mitova i definicija hipnoze, hipnotičkih fenomena. 

Savladavanje hipnotičkog procesa, šok indukcija, brza hipnoza i Elmanova indukcija, progresivna relaksacija, seansa opuštanja.

 

Drugi korak: Napredna hipnoza
Jednom tjedno grupni rad 19 - 21 sat.
Individualni rad i vježbe dodatno prema dogovoru.

GRUPA - Četvrtkom od 27.4. do 6.7.
GRUPA - Ponedjeljkom od 28.8. do 23.10.

Drugi korak: Profesionalni hipnotizer 

Fokus na revivifikaciji kvalitetnih iskustava i komunikaciji s klijentom u transu.

Jačanje hipnotičke tehnike kroz razne metode indukcije, produbljivanja, glas i govor hipnotizera; transformacija u alfa stanju, sklapanje sugestija; 

 

Među korak: Pomna samohipnoza
Pet+1 tjedana radionice
GRUPA - Srijedom od 3.5. do 7.6.
GRUPA jesen, srijedom start 6.9.2023.

Coach dio: Upoznavanje i rapport s klijentima, intervju s klijentom (nekoliko pristupa), sastavljanje sugestija

Hipnotički dio: rad na uklanjanju otpora, slaganje sugestija, budna hipnoza;

Teorija – koncepti: vjerovanja, identitet, navike, ponašanja, odluke, ciljevi, vrijednosti, svrha i autentičnost…;

Govorne i nastupne vještine: samopredstavljanje, glas, govor

NAPREDNA
HIPNOZA

Preduvjet: osnove hipnoze ili temeljna škola
450€ 3.392kn
 • Uključuje:
 • Rad s fonetičarem na glasu
 • Intenzivnu radionicu revivifikacije
 • Izgradnja samopouzdanja profesionalca
 • Značajan individualni rad
JEDINSTVENO

PAKET PROFESIONALNI
HIPNOTIZER

Sve što vam treba (uštedite 117€)
999€ 7.527kn
 • Uključuje:
 • Temeljna škola hipnoze
 • Napredna škola hipnoze
 • Pomna samohipnoza
 • Značajan individualni rad
NAJPOVOLJNIJE

Biti, činiti, ostvariti identitet profesionalnog hipnotizera idealan je korak u odabiru buduće djelatnosti – profesionalni hipnoterapeut ili life/business hipnocoach. Svi terapeuti učeni su i pridržavaju se našeg kodeksa.

Kao certificirani hipnoterapeut/coach imat ćete uvježbanost, vještinu i iskustvo da sigurno i samopouzdano pomognete otkriti prave promjene u životu svojih klijenata, a vrlo je lako moguće da ćete izgraditi novi identitet i novi način života.

Počnite svoje putovanje Temeljnom školom hipnoze u prvom, narednom terminu i dođite do svog cilja te zajedno s nama proširite polje terapeutskog rada, razvoja i podizanja svijesti i svjesnosti kod ljudi.

HIPNOOO TIM

Upoznajte nas, a mi ćemo vas s hipnozom

Naš tim hipnoterapeuta, coacheva i stručnjaka vodit će vas i po putu usmjeravati kako biste dobili najbolje od radionice i iskustva hipnoze. Svaki naš susret obiluje dodatnim vrijednostima, pa očekujte i poneku hipnotičku seansu, terapijsku pomoć i smjernice za jačanje željenih životnih uloga. Veselimo se druženju, rastu i igri! Prostor je siguran, uvjeti sjajni – vidimo se uskoro…

Josip Jelić

Josip Jelić

OSNIVAČ HIPNOOO AKADEMIJE
LIFE & BUSINESS COACH
TRAINER

Hrvoje Felbar

profesor fonetike
instruktor hipnoze
motivator

Sanja Subotić

Sanja Subotić

psiholog i sociolog
Mindfulness & Hipno COACH

Dana
Sati
Minuta

Trening
akademija profesionalne hipnoze

Balokovićeva 73, 10000 Zagreb (Zapruđe)

+385 91-58 666 97 – Josip Jelić

+385 91 5295443 – Hrvoje Felbar


info@hipnooo.eu

POSTANI PROFESIONALNI HIPNOTIZER

…zato što ćete pojačati samodisciplinu, otvoriti samoprihvaćanje, podići samopouzdanje i stvoriti identitet osobe koja hipnozom može učiniti promjenu.

Upišite se danas. Uvodno predavanje je na poklon!

Počni učiti iz naših izvora odmah. Saznaj više o hipnozi u člancima:

Hipnoza i hipnoterapija
Hrvoje Felbar

Kontrolirate li svoju napetost?

Držanje napetosti se može odnositi na aktivno zadržavanje emocionalne napetosti ili energije. Ovo može biti korisno kada želite kanalizirati tu energiju na konstruktivan način. Na

Saznaj više »
Hipnoza i hipnoterapija
Hrvoje Felbar

Pravilo prve informacije

Pravilo prve informacije opisuje tendenciju da se prve informacije koje primimo o nekom predmetu, osobi ili situaciji imaju snažniji utjecaj na naše mišljenje ili dojmove nego kasnije informacije. Kada se susrećemo s nečim novim ili nekom osobom, naša prva interakcija ili prva informacija koju dobijemo oblikuje naše početno stajalište i može imati dugotrajan utjecaj na našu percepciju.

Saznaj više »
Hipnoza i hipnoterapija
Hrvoje Felbar

Opraštanje: Moć transformacije i oslobođenja

Kada je riječ o temi opraštanja, ključno je naučiti otpustiti i prihvatiti situaciju, osobu ili događaj koji je izazvao zamjeranje. Zamjeranje je emocionalno stanje koje se javlja kada osoba osjeća da joj je učinjena nepravda, nepoštenost ili pogreška. Uključuje osjećaj boli i odbijanja te može izazvati strah, ljutnju, gađenje, tugu i povećano nepovjerenje. S druge strane, ogorčenost nastaje kada se ignorira ili zanemaruje zamjeranje, te je važno suočiti se s njom i riješiti je.

Saznaj više »
Hipnoza i hipnoterapija
Hrvoje Felbar

Postani hipnocoach

Hipnocoaching je dogovoreni rapport između coacha i klijenta u transu s ciljem osnaživanja unutarnjh podsvjesnih iskustvenih duhovnih resursa (uvjerenja, emocije, očekivanja) da bi proces djelovanja kroz navike i ponašanja u kognitivnoj fazi bio koncentriran, motiviran, fokusiran, odlučan, fleksibilan i vremenski usklađen.

Saznaj više »