Hipnooo - Trening akademija za profesionalnu hipnozu

Search
Close this search box.
Akcija!

Harmonija odlučnosti (na zahtjev)

Radionica „Harmonija odlučnosti“ osmišljena je za jačanje identiteta samopouzdane osobe koja razumije kako donosi odluke kroz četiri aspekta: instinkt, emocije, intelekt i intuiciju.

Kroz pet večeri sudionici su istražili i integrirali različite aspekte svog unutarnjeg ja pomoću tehnika hipnoze, mindfulnessa i EFT-a.

Nabavite snimke i ojačajte se već danas.

Obećajemo, ovo je zadnja odluka koju donosite s manje svijesti nego bila koja iduća.

Original price was: 150,00 €.Current price is: 100,00 €.

Pridružite se iskustvenoj radionici u snimkama koje su pred vama…

Koliko ste neodlučni? Djelujete li samo iz instinkta, kad gori, ili sjedite i promišljate temeljito o svakom aspektu posljedica neke odluke? Imate li potrebu osjetiti emocije da biste rekli „ne“ ili uvijek jasno kažete svoje „da“? Propuštate li uživati u životu jer niste na vrijeme odlučili? Čekaju li vas već sat vremena jer se premišljate? Plašite li se promijeniti ili vas je strah uspjeha? Donosite li odluke instinktivno ili emotivno? Intelektualno ili intuitivno? I kako da saznate koja je kombinacija najbolja, a koja je vaša?

Za vas i slične vama osmislili smo radionicu „Harmonija odlučnosti“ u kojoj ojačavamo identitet samopouzdane osobe koja ima svijest i razumijevanje o tome kako donosi odluke. I to kroz četiri aspekta: instinkt, emocije, intelekt i intuiciju.

Radionica nudi priliku da se povežete sa svojim unutarnjim bićem kroz pet tematskih seansi.

Postupno ćete istražiti i integrirati različite aspekte svog unutarnjeg ja, što će pomoći u donošenju uravnoteženih i promišljenih odluka. Radionica uključuje tehnike hipnoze, mindfulnessa i EFT-a. Namijenjena je svima, bez obzira na znanje i prethodno iskustvo tehnika i metoda koje koristimo.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za osobni rast i transformaciju.

Više o radionici proučite na linku.