Hipnooo - Trening akademija za profesionalnu hipnozu

Search
Close this search box.

Obrada zvuka – izrada seanse

Jeste li spremni snimiti i obraditi svoju audio seansu da zvučite potpuno profesionalno, studijski, kvalitetno i bez velikih ulaganja u opremu?

Dobrodošli na radionicu snimanja i obrade zvuka u programu Adobe audition.

Kroz radionicu vas vodi profesor fonetike, dugogodišnji djelatnik na radiju i televiziji, instruktor hipnoze Hrvoje Felbar.

Trajanje radionice: 3 sata

Copyright & Proizvodnja: Hipnooo Akademija, 2023. godina

 

88,00 

U uvodnom dijelu radionice istražit ćemo osnove zvuka i snimanja te naučiti kako koristiti program Adobe Audition za obradu i uređivanje audio zapisa.

Prvo ćemo se upoznati s temeljnim konceptima zvuka i snimanja. Saznat ćete kako zvuk funkcionira i zašto je važno razumjeti akustičke osobine prostora u kojem snimate. Ovdje se ne bavimo detaljno mikrofonima i tehnikom za snimanje, već nam je fokus na obradi snimke!

U drugom dijelu radionice usredotočit ćemo se na sučelje programa Adobe Audition. Naučit ćete kako se kretati kroz program, povećavati ili smanjivati prikaz, te kako odabrati, izrezati i kopirati dijelove zvuka. Također ćemo naučiti kako dodati zvuk iz druge datoteke i pravilno spremiti svoj zapis.

Jedan od ključnih aspekata obrade zvuka je upravljanje glasnoćom. Naučit ćete kako prilagoditi glasnoću različitih dijelova zapisa, normalizirati razinu glasnoće i dodavati tišinu tamo gdje je potrebno. Osim toga, otkrit ćemo tehnike uklanjanja šuma i buke kako biste poboljšali kvalitetu svojih snimaka.

Rad s multikanalnim snimkama također će biti obuhvaćen u našoj radionici. Naučit ćete kako se kretati kroz multikanalni zapis, izrezivati dijelove i spajati glas s pozadinskom glazbom. Također ćemo istražiti kako primijeniti limiter i kompresor te dodati specijalne efekte poput promjene glasa, jeke i drugih zanimljivih zvukova.

Na kraju radionice, naučit ćete kako spremiti i izvesti vašu konačnu seansu. Bit ćete spremni dijeliti svoj podcast ili audio zapis s drugima.

Pridružite nam se na ovoj uzbudljivoj radionici i usvojite vještine snimanja i obrade zvuka. Uz nove vještine, vaši snimci će zvučati profesionalno i privući pažnju vaše publike!