Hipnooo - Trening akademija za profesionalnu hipnozu

Search
Close this search box.

Temeljna škola hipnoze + Pomna samohipnoza

Dva u jedan – svaka hipnoza je samohipnoza, ali samo je jedna samohipnoza pomna. Spoj dva smjera i sjajna prilika da sebe i drugoga uvedete u stanje iz kojeg djelujete kvalitetno na svoju promjenu…

Kroz djelovanje u TEMELJNOJ ŠKOLI HIPNOZE spoznat ćete osnovne definicije hipnoze, upoznati se s tehnikama uvođenja u trans i, kroz brojne vježbe, razumijeti, iskusiti i savladati hipnotički proces i biti u mogućnosti bilo koga, bilo kada i bilo gdje hipnotizirati – jer ćete postati hipnotizer.

Kroz radionicu POMNE SAMOHIPNOZE otkrijte kako jednostavno programirati svoj nesvjesni um da radi za vaše ciljeve automatski i upoznajte sebe na dubljoj razini…

Razriješite unutarnje konflikte i napetosti iz prošlosti i stvorite prostor za nova uvjerenja koja vode do novih navika i ponašanja.

 

606,00 

Upisom Temeljne škole hipnoze otvarate vrata novim vještinama modernog doba koja Vas mogu dovesti i do hipnoterapije, scenske hipnoze ili u posljednje vrijeme traženog coaching pristupa – hipnocoacha.

Više o temeljnoj školi pronađite na ovom linku.

Usvojite identitet Pomnog samohipnotizera. Saznajte kako doći do mjesta da unutar svega nekoliko minuta na dan razvijete sustav koji vam s lakoćom donosi nove korisne sposobnosti.

Više o radionici pomne samohipnoze i datume idućih okupljanja pronađite na ovom linku.