Hipnooo - Trening akademija za profesionalnu hipnozu

Search
Close this search box.

HARMONIJA
Instinkt Emocije Intuicija Intelekt
ODLUČNOSTI

Donesite odluku s najbolje razine svoga uma.

Iskustvena i transformativna radionica u trajanju od pet večeri uključuje tehnike hipnoze, mindfulnessa i EFT-a.

Radionica je namijenjena svima, bez obzira na znanje i prethodno iskustvo tehnika i metoda koje koristimo.

d
h
m
s

Koliko ste neodlučni? Djelujete li samo iz instinkta, kada gori, ili sjedite i promišljate temeljito o svakom aspektu posljedica neke odluke? Imate li potrebu osjetiti emocije da biste rekli „ne“ ili uvijek jasno kažete svoje „da“? Propuštate li uživati u životu jer niste na vrijeme odlučili? Čekaju li vas već sat vremena jer se premišljate? Bojite li se promijeniti ili vas je strah uspjeha? Donosite li odluke instinktivno ili emotivno? Intelektualno ili intuitivno? I kako da saznate koja je kombinacija najbolja, a koja je vaša?

Za vas i slične vama osmislili smo radionicu „Harmonija odlučnosti“ u kojoj ćemo ojačati identitet samopouzdane osobe koja ima svijest i razumijevanje o tome kako donosi odluke. I to ćemo proći kroz četiri aspekta: instinkt, emocije, intelekt i intuiciju.

Priuštite si pet večeri jednoga tjedna za istraživanje vlastitih dubina i otkrijte nevjerojatne resurse svog podsvjesnog uma. Naša radionica, koja će se održavati od 15. srpnja do 19. srpnja u 20 sati, online, nudi vam priliku da se povežete sa svojim unutarnjim bićem kroz pet tematskih seansi.

Postupno ćete istražiti i integrirati različite aspekte svog unutarnjeg ja, što će pomoći u donošenju uravnoteženih i promišljenih odluka. Radionica uključuje tehnike hipnoze, mindfulnessa i EFT-a. Namijenjena je svima, bez obzira na znanje i prethodno iskustvo tehnika i metoda koje koristimo.

Hipnooo panel “Donošenje odluka – intuicija ili intelekt?” Panelisti su ujedno i voditelji radionice “Harmonija odlučnosti”

Hrvoje Felbar, prof., učitelj hipnoze

Sanja Subotić, mag.psych., Mindfulness master

Miroslav Knežević, prof.dr., hipnoterapeut/psihoterapeut

Josip Jelić, hipnocoach / učitelj hipnoze

Prednosti radionice

Jačanje samopouzdanja i identiteta

Razvijte svijest o tome kako donosite odluke, ojačajte samopouzdanje i izgradite identitet samopouzdane osobe.

Integracija instinkta, emocija, intelekta i intuicije

Naučite kako koristiti instinkt, emocije, intelekt i intuiciju u donošenju odluka kroz vođene seanse, ali i usvojite ideju ravnoteže za druge situacije u životu.

Povezivanje sa svojim unutarnjim ja

Kroz hipnotičke tehnike, mindfulness i EFT, istražujte i integrirajte različite aspekte svog unutarnjeg ja.

Praktične tehnike za donošenje odluka

Usvojite tehnike za uravnoteženo i promišljeno donošenje odluka koje možete primijeniti u svakodnevnom životu.

Raspored kroz tjedan (15.7. - 19.7.2024. 20 - 21 sat)

U ponedjeljak gradimo skupa Zen vrt vaše podsvijesti. Zaputite se na putovanje unutar svog uma na kojemu ćete otkriti mjesto puno kreativnosti i unutarnjih vrijednosti. Naučit ćete kako ući u hipnotički trans i stanje potpunog mentalnog i emocionalnog, ali i tjelesnog opuštanja, otvarajući vrata svom kreativnom podsvjesnom umu. Garantirano ćete bolje spavati!

U utorak ćemo dodirnuti vaš instinkt. Doznati kako vaša podsvijest progovora kroz hipnotičku seansu. Otkrijte i povežite se sa svojim „instinktivnim ja“ i naučite kako prepoznati i koristiti instinktivne reakcije u donošenju odluka.

U nastavku putovanja istražujemo emocije. U srijedu se povežite sa svojim „emotivnim ja“ i produbite razumijevanje vlastitih emocija. Ojačajte svoju emocionalnu inteligenciju uz pomoć mindfulness tehnika, prepoznajte i razumite svoje emocije te ih koristite kao alat za donošenje odluka.

Koristeći tehnike tappinga (EFT) i coaching metode, u četvrtak ćemo podsvijest povezati s vašim svjesnim dijelom uma. Uspostavite novi odnos sa svojim „intelektualnim ja“ uz energetski pročišćenu verziju logičkog uma. Naučite donositi odluke pomoću tehnike četiri pitanja.

Za petak i posljednju radionicu, vodimo vas u budućnost. Spojite se sa svojim „intuitivnim ja“. Ova seansa će vam pomoći da koristite intuiciju i nesvjesne uvide za donošenje odluka koje su u skladu s vašom unutarnjom mudrošću i kolektivnim nesvjesnim.

Nekoliko misli o odlukama...

Sloboda nam omogućuje da razmišljamo izvan ustaljenih okvira, istražujemo nove ideje i pristupe te stvaramo nešto novo i inovativno. Sloboda izbora i sloboda kreativnog izražavanja su međusobno povezani i ključni za osobni rast i razvoj. Odluke koje donosimo svaki dan oblikuju naš život i omogućuju nam da ostvarimo svoj puni potencijal.
Kada donesemo odluku, preuzimamo odgovornost za njezine posljedice. To znači biti svjestan da će naše odluke utjecati na nas i ljude oko nas. Ova odgovornost može biti težak teret, ali također može biti izvor snage i motivacije. Preuzimanje odgovornosti znači biti spreman suočiti se s posljedicama svojih odluka, bilo da su pozitivne ili negativne. A to jača samopouzdanje. Stav. Karakter.
Odgađanje odluka, neodlučnost i prokrastinacija stanja su kada svjesno ili nesvjesno izbjegavamo donošenje odluke. Ovo može biti zbog straha od pogreške, nesigurnosti, perfekcionizma, nedostatka informacija ili motivacije, straha od donošenja pogrešnih odluka ili prevelikog stresa.
Kada se suočavamo s važnim odlukama, prirodno je težiti sigurnosti. Sigurnost pruža osjećaj stabilnosti i predvidljivosti, što može smanjiti stres i anksioznost. Međutim, oslanjanje isključivo na sigurnost može ograničiti naš rast i razvoj.
Promjena percepcije igra ključnu ulogu u tome kako donosimo odluke. Kada promijenimo neuronske putanje, mijenjamo stvarnost u kojoj živimo. Kada prepoznamo ulogu podsvjesnog uma, možemo bolje razumjeti zašto donosimo određene odluke...
Odluke nisu uvijek jednostavne; često su opterećene neizvjesnošću i strahom od pogreške. Ipak, svaka odluka, čak i ona koja se čini trivijalnom, nosi sa sobom određenu težinu i posljedice.

HIPNOOO TIM

Upoznajte nas, a mi ćemo vas s hipnozom

Naš tim hipnoterapeuta, coacheva i stručnjaka vodit će vas i po putu usmjeravati kako biste dobili najbolje od radionice i iskustva hipnoze. Svaki naš susret obiluje dodatnim vrijednostima, pa očekujte i poneku hipnotičku seansu, terapijsku pomoć i smjernice za jačanje željenih životnih uloga. Veselimo se druženju, rastu i igri! Prostor je siguran, uvjeti sjajni – vidimo se uskoro…

Josip Jelić

Josip Jelić

OSNIVAČ HIPNOOO AKADEMIJE
LIFE & BUSINESS COACH
TRAINER

Hrvoje Felbar

profesor fonetike
instruktor hipnoze
motivator

Sanja Subotić

Sanja Subotić

psiholog i sociolog
Mindfulness & Hipno COACH

Miroslav Knežević

psihoTERAPEUT &
HipnoTERAPEUT

Preporuka: radionica "Pomna samohipnoza"
korak više za sebe

Saznajte kako doći do mjesta da unutar svega nekoliko minuta na dan razvijete sustav koji vam s lakoćom donosi ove korisne sposobnosti: 

Imat ćete više energije, vremena i prostora

Obavljat ćete zadatke lako, bez napora i distrakcija, s više svjesnosti

Osjećat ćete se potpuniji, mirniji, budniji i fokusirani

Bit ćete nova osoba, s pojačanim stavom i kontrolom nad svojim životom…

Vi jeste.

Vi ste potpuniji, motiviraniji, samouvjereni, discipliniraniji i uravnoteženiji.

Pomna samohipnoza je ALAT za lakše ODhipnotiziranje…

OD zaglavljenosti, OD napetosti, OD ponavljanja OD bola i patnje… OD srama i krivnje.

Korisna je i brzo upotrebljiva ZA proširivanje… ZA razvoj… ZA jačanje, ZA poboljšanje… ZA još!

I LAKO JE – uz nekoliko sati snimljenih materijala, s vama ćemo provesti 12 sati vježbe i nakon i između toga voditi vas kroz aktivnosti bez da brinete što i kako…

Na vama je da se odlučite ŠTO PRVO želite!

Pomna samohipnoza 

Radionica koju ne smijete propustiti!