Hipnooo - Trening akademija za profesionalnu hipnozu

Search
Close this search box.

OSNOVE REGRESOTERAPIJE Putovanje Istraživanje Otkrivanje

Uživate putovati i istraživati?

Volite izazove?

Nakon ovog smjera ojačajte identitet regresoterapeuta… 

Regresoterapija je terapeutski pristup koji koristi prošla iskustva i sjećanja za razumijevanje i rješavanje sadašnjih emocionalnih i psiholoških problema. Ovaj pristup temelji se na ideji da neobrađeni događaji iz prošlosti, uključujući prošle živote, mogu imati značajan utjecaj na sadašnje stanje osobe. Kroz regresoterapiju, osobe stječu veću kontrolu nad svojim životom, s boljim razumijevanjem samog Života. To dovodi do povećanja osjećaja sigurnosti, samopouzdanja i uživanja u životu. Klijenti se vode kroz proces ponovnog doživljavanja i integracije ovih iskustava, omogućujući im razumijevanje i otpuštanje starih obrazaca i traumatičnih događaja.

Regresoterapija pruža moćan alat za razumijevanje i rješavanje dubokih emocionalnih i psiholoških problema, omogućujući klijentima da postignu veću cjelovitost i sklada u svojim životima. Pojedinci često doživljavaju širenje vlastitog poimanja sebe i svijeta oko sebe. 

Radionica regresoterapije
Radionica se održava tijekom 6 dana i to:
petak 14.6. 19-21h
subota 15.6. 15-19h
nedjelja 16.6. 10-14h
petak 5.7. 19-21h
subota 6.7. 15-19h
nedjelja 7.7. 10-14h
Rezerviraj mjesto

Radionica Osnove regresoterapije

Ova intenzivna radionica pruža napredno razumijevanje i praktične vještine terapije regresijom. Polaznici će naučiti kako sigurno i učinkovito provoditi regresijske terapije, uključujući rad s unutarnjim djetetom i prošloživotnu regresiju..

Tijekom radionice, usavršit će komunikacijske vještine s klijentima u transu te naučiti raditi s vodičem u regresiji i obraditi iskustva izvan tijela. Ova radionica pruža sveobuhvatan program za hipnoterapeute koji žele proširiti svoj spektar terapeutskih alata i postati stručnjaci u terapiji regresijom.

Diploma “profesionalni regresoterapeut” izdaje se nakon supervizijskog rada, prakse i određenog broja klijenata.

Radionica Osnove regresoterapije

Područja pokrivena radionicom

 
 1. Principi regresoterapije: Uvod u osnovne koncepte regresoterapije, uključujući emocionalni i psihološki utjecaj prošlih iskustava.

 2. Metode regresoterapije: Detaljan pregled različitih metoda regresoterapije, uključujući ovoživotnu regresoterapiju, prošloživotnu regresiju, mindfulness-regresoterapiju i međuživotnu regresoterapiju.

 3. Koncepti regresoterapije: Razmatranje ciljeva i namjera regresijskih sesija, rad s traumom, putovanje u ovaj i prošle živote, te uloga vodiča i čuvara.

 4. Vještine, alati, tehnike: Prikaz različitih tehničkih aspekata regresoterapije, uključujući tehniku afektivnog mosta, regresijsku tehniku kalendara, i druge pristupe.

 5. Regresoterapeutski tretman (niz seansi): Opis postupaka i ciljeva različitih sesija regresoterapije, uključujući postavljanje sigurnog mjesta, revivifikaciju, i regresiju u prošle živote.

Vještine, alati i tehnike

Trans i dubina transa, halucinacija, emocije, asociranost i disociranost klijenta

Razumijevanje različitih stanja svijesti i kako ih koristiti za istraživanje prošlih života.

 

Dijalog s klijentom u transu

Kako voditi i interpretirati dijalog s klijentom tijekom seanse, pitanja, načini postavljanja, vođenje a ne navođenje, istraživanje

 

Seanse

Sigurno mjesto – instalacija plus proširenje

Revivifikacija – odlazak po iskustvo iz ovog života

Regresija u ovaj život – informirano dijete

Regresija u prošli život – kreativne opcije za prolazak i otvaranje, povratak i iscjeljivanje…

Prošloživotna regresija

Tema prošlih života izaziva različite reakcije među ljudima, uglavnom zbog činjenice da se većina nas ne sjeća svojih prošlih života. Postavlja se pitanje da li regresija u prošle živote može pružiti dokaze o njihovom postojanju, što neki smatraju diskutabilnim. Međutim, fokus bi trebao biti na terapijskoj vrijednosti same tehnike.

Regresoterapija može biti izuzetno korisna. Uključivanje emotivnih sjećanja ključno je za dublje razumijevanje i transformaciju. Uvid dolazi tada kao „lijek“. Prošli životi mogu pružiti nove perspektive i uvide, dovodeći do boljeg razumijevanja životne svrhe i puta. Ovo često rezultira smanjenjem straha od smrti, smanjenjem ovisnosti o vanjskim “sigurnostima” života, i rješavanjem kroničnih strahova i fobija. Ljudi prestaju privlačiti negativne ponavljajuće događaje u svojim životima, što se može odnositi na različite aspekte, od financijskih prilika do ljubavi i zdravlja.

Karakteristike prošloživotne regresije: Razmatranje specifičnosti i učinkovitosti prošloživotne regresije u terapeutskom kontekstu.

Priprema hipnoterapeuta i klijenta: Fokus na važnost izgradnje povjerenja i stvaranja optimalnog okruženja za regresijsku terapiju.

Uvid: Istraživanje koncepta uvida i njegovog značaja u procesu regresije.

Pitanja tijekom putovanja kroz prošli život: Detaljno objašnjenje kako strukturirati sesiju prošloživotne regresije.

Instalacija Sigurnog mjesta i vodiča: Tehnike za stvaranje sigurnog prostora i smjernice za vodstvo kroz regresiju.

Traumatska smrt – terapija u prošlom životu: Metode za suočavanje s traumatskim iskustvima iz prošlih života.

Razgovor s vodičem/čuvarom: Tehnike za komunikaciju s unutarnjim vodstvom kroz proces regresije.

Poruke “Nižeg Ja”: Razumijevanje i prevladavanje ograničavajućih uvjerenja i toksičnih misli.

Odaberite hipnoterapeuta za prošloživotnu regresiju

Ivana Djekovic

Ivana Đeković

Regresija u prošle živote je predivno iskustvo za klijenta, jer dobija uvide koji su mu potrebni za život koji živi sada, a ti uvidi razrešavaju stanja zaglavljenosti, daju odgovore zašto imamo srahove, osećaj krivice, nerazumevanje u odnosima bilo koje vrste, osuđivanja drugih ljudi, osećaje nepripadanja, neprihvatanja i mnoge druge i da ne znamo odakle potiču, i probali smo ih razrešiti na razne načine, a opet se vrtimo u krug.Takođe, napredujemo i kao duhovna bića i lakše se prepuštamo procesu života, bez ograničenja, putujemo svesniji i spremniji da preuzmemo odgovornost za sopstveni život, ali sada sa lakoćom i prijatnim iščekivanjem to činimo.

Gauri

Gauri Puri

Regresija u prošli život je putovanje, istraživanje i potraga za uzrokom svojih sadašnjih ograničenja, određenih načina ponašanja, teških emocija ili uvjerenja koja Vas sputavaju u ovom životu. Svijest o tome već je prvi korak, još malo hrabrosti i avanturističkog duha i već smo na putovanju u dimenzije koje nam donose uvide, rješenja a često i iscjeljenja. Ako se odlučite da Vas ja vodim u neki od Vaših prošlih života biti će to na nježan ženski način, a opet ispod te mekane YIN energije krije se ogromna snaga koja dolazi iz snažme uzemljenosti jer tako prolazimo sigurno, zajedno kroz ovo mistično, duboko iskustvo. Veselim se svima Vama divnim dušama🧡

Jelena

Jelena Mićunović

Regresija u prošle živote daje nam odgovore na mnoga pitanja koja nas muče u ovom životu: zašto ne vidimo izlaz iz teških situacija; zašto smo u obrascima ponašanja, verovanja koja nam ne služe, a upravljaju nama i utiču na naše odluke; zašto teško pravimo iskorake u životu okupani strahom od "nečega"; zašto ne dozvoljavamo sebi radost i ljubav, pokazivanje emocija bez straha da ćemo biti povređeni, a zapravo tim zabranama povređujemo sami sebe jer ne živimo autentičnog sebe, ne živimo svoju punoću, svoju istinu. Ljuti smo na život i poneke učesnike u njemu. Kada zakoračimo u više dimenzije postojanja, a jedan od načina je i Prošloživotna regresija, (sigurno vođeni od strane hipnoterapeuta) otkrivamo svrhu svog postojanja i zašto je duša došla po ovakva iskustva, razrešavamo ono što nas je mučilo godinama... i svaki put nakon putovanja u neki od prošlih života vraćamo se sa dubokim uvidima, odgovorima, uravnoteženiji, radosniji, smireniji i postajemo duhovno zrelija bića i još malo više zavolimo sebe... i sve oko sebe.

Helena

Helena Rukavina

„Da bi čovjek poznavao svoju budućnost, mora poznavati svoju prošlost“. Sročila bih to drugačije, da bi stvarao svoju budućnost, potrebno je razriješiti svoju prošlost. To je za mene Regresoterapija. U svaki život dolazimo zbog iskustva, a iz svakog života odlazimo s određenim odlukama i uvjerenjima koja nam stvaraju težinu u ovom životu. Da to ne bi bilo tako tu sam ja, "Indiana Jones", koji je spreman odvesti vas na putovanje oslobađanja od tereta koje ste nesvjesno ponijeli i koje vučete u ovom životu, a spremni ste ih otpustiti.

Natasa

Nataša Žunić

Prošloživotna regresija za mene predstavlja razrešenje zaglavljenosti u ovom životu koje nosimo iz prošlih života kao neka verovanja koja smo tada zaključili, a koja nam u ovom životu smetaju i remete nas. Klijenti bi je trebali raditi kod mene jer volim raditi regresiju i taj osećaj kada klijent dodje do uvida me motiviše da budem još bolji regreseoterapeut.

marijana

Marijana Radić

Prošloživotna regresija…za mene je to nevjerojatno putovanje u vlastitu unutrašnjost, prilika za uvid, transformaciju. Nešto kao da klikne iznutra, onaj dio slagalice koji je falio sjedne na svoje mjesto. I pojavi se divan osjećaj - više sam svoja. Kao regresoterapeut volim svjedočiti tome kod klijenata, pružajući im podršku, osjećaj sigurnosti, osjećajući i osluškujući ih iz trenutka u trenutak.

Ljiljana Budiša

Ljiljana Budiša

Regresija prošlih života za mene je oslobađanje sadašnjosti od onoga što pripada prošlosti😊. Kod mene bi je trebali raditi jer jednako s istom željom, strasti i radosti, vaša oslobađanja doživljavam kao vlastita.

Franko

Franko Novak-Perjanec

Prošloživotna regresija moćan je alat za rješavanje emocionalnih ostataka i disfunkcionalnih uvjerenja, bilo iz ovog ili prošlog života. Klijenti bi to radili kod mene jer bi ih uvjerio koliko je to moćan proces olakšavanja i iscjeljivanja trauma.

marta

Marta Stanić

Prošloživotna regresija je za mene prilika, privilegija da krenemo na putovanje uvida i iscjeljenja sa svojim najboljim prijateljem, najljepšim dijelom sebe...svojom Dušom. Ono što kao regresoterapeut mogu omogućiti klijentu je da to putovanje bude ugodno i podržavajuće iskustvo...da se iz pustolovine uvijek vrati u energiji koja podržava, štiti, razumije i njeguje na svim razinama.

Miroslav Knezevic

Miroslav Knežević

Regresija u prošle živote, kao i ovoživotna regresija, za mene je ulazak u nevjerovatna prostranstva našeg uma i fenomenalan alat za pristup zaglavljenoj energiji. Majstorski vođena radionica je osvjetlila pristup ovom prostoru na lagan i ugodan način. Hvala Sanji, Josipu i Hrvoju.

Kristina

Kristina Babić Milih

Za mene je regresija u prošli život čarobno putovanje kroz vrijeme na kojem otkrivamo nevjerojatne dimenzije i slojeve svog postojanja u 'sada', otkrivamo uzroke nekih svojih stanja, misli i uvjerenja i dobivamo otvorenu priliku iscijeliti i promijeniti upravo njih, a ne samo posljedicu i to sve s ciljem da nam koraci prema sebi budu sve lakši i lakši.
Ako ste, čitajući ovo, već zakoračili jednom nogom u čaroliju ove priče i razmišljajući o regresoterapiji "zvone" vam putovanja uz zvukove tibetanskih zdjela ili šamanskih bubnjeva, onda krenimo zajedno kroz vrijeme, sigurni i zaštićeni, otpuštati suvišne i nepotrebne slojeve i otkrivati svoje prave boje!

Rada

Rada Mašić

Za mene je regresija u prošli život znači idemo u prošlost da otkrijemo uzrok nekog straha ili stalno ponavljuceg ponašanja koji nas sprečavaju da ostvarimo život kakav želimo. Ja saslušam i sagledam problem iz ugla mog klijenta i stavim se u njegove cipele.

Matija Malić

Prošloživotna regresija je za mene mnogo više od jednostavnog istraživanja prošlosti; to je duboko uranjanje u beskrajni labirint vlastite duše. Kroz svaki trenutak ovog jedinstvenog vremeplova, otkrivam neistražene predjele svog bića, spajajući sadašnjost s davno zaboravljenim iskustvima. Dok istražujem prošle živote kroz regresiju, doživljavam radost svjedočeći transformaciji. Uživam gledati kako se vrata duše otvaraju, svijest oživljava, a proces iscjeljenja pokreće pozitivne promjene. Gledati ljude kako otkrivaju dublje razumijevanje sebe i rastu emocionalno i duhovno donosi mi neizmernu radost i zadovoljstvo.

PROFESIONALNI
HIPNOTERAPEUT

Moderan, intuitivan, sposoban
3.000€
 • Uključuje:
 • Temeljna škola hipnoze
 • Napredna škola hipnoze
 • Pomna samohipnoza
 • Temeljna hipnoterapija
 • 3 Metode rada
 • Supervizijski i indvidualni rad
 •  
 •  
PREDUVJET

PROFESIONALNI
REGRESOTERAPEUT

Terapeut 22. stoljeća
3.400€
 • Uključuje:
 • Temeljna škola hipnoze
 • Napredna škola hipnoze
 • Pomna samohipnoza
 • Temeljna hipnoterapija
 • 3 Metode rada
 • Supervizijski i indvidualni rad
 •  
 •  
KOMPLET

RADIONICA OSNOVE REGRESOTERAPIJE

Lipanj 2024.
600€
 • Ovoživotna regresija
 • Prošloživotna regresija
 • Sigurno mjesto
 • Informirano dijete

Biti, činiti, ostvariti identitet profesionalnog hipnotizera idealan je korak u odabiru buduće djelatnosti – profesionalni hipnoterapeut ili life/business hipnocoach. Svi terapeuti učeni su i pridržavaju se našeg kodeksa.

Kao certificirani hipnoterapeut/coach imat ćete uvježbanost, vještinu i iskustvo da sigurno i samopouzdano pomognete otkriti prave promjene u životu svojih klijenata, a vrlo je lako moguće da ćete izgraditi novi identitet i novi način života.

Počnite svoje putovanje Temeljnom školom hipnoze u prvom, narednom terminu i dođite do svog cilja te zajedno s nama proširite polje terapeutskog rada, razvoja i podizanja svijesti i svjesnosti kod ljudi.

HIPNOOO TIM

Upoznajte nas, a mi ćemo vas s hipnozom

Naš tim hipnoterapeuta, coacheva i stručnjaka vodit će vas i po putu usmjeravati kako biste dobili najbolje od radionice i iskustva hipnoze. Svaki naš susret obiluje dodatnim vrijednostima, pa očekujte i poneku hipnotičku seansu, terapijsku pomoć i smjernice za jačanje željenih životnih uloga. Veselimo se druženju, rastu i igri! Prostor je siguran, uvjeti sjajni – vidimo se uskoro…

Josip Jelić

Josip Jelić

OSNIVAČ HIPNOOO AKADEMIJE
LIFE & BUSINESS COACH
TRAINER

Hrvoje Felbar

profesor fonetike
instruktor hipnoze
motivator

Sanja Subotić

Sanja Subotić

psiholog i sociolog
Mindfulness & Hipno COACH

Miroslav Knežević

doktor komunikologije
psihoterapeut i hipnoterapeut

UPIŠITE SE

O detaljima pojedinog smjera, tečaja ili radionice saznajte više na linku.

Cijene svih opcija pogledajte na ovom linku.

Krećemo 29.2.2024. bez obaveze na upis tako da još stignete odlučiti:

JESTE LI HIPNOTERAPEUT ILI HIPNOCOACH?

Termini za individualni dio školovanja su prilagodljivi. Ako ne znate koji je smjer za vas – dođite na neobavezni dogovor…

Predavanja su online kroz zoom aplikaciju, a moguće je vježbati i iskusiti hipnozu i uživo.

Počni učiti iz naših izvora odmah. Saznaj više o regresoterapiji u člancima/videima: