Hipnooo - Trening akademija za profesionalnu hipnozu

Search
Close this search box.

Škola scenske hipnoze

Podijeli tekst:

Osobe željne scenskog nastupa u mogućnosti su na fenomenalan način obogatiti svoj život novim znanjem i zanimanjem. Stav i pristup su kruna svakog uspješnog čovjeka i kroz ovu praksu to sigurno usvajate. Učenjem ovih vještina, steći ćete samopouzdanje za bilo kakav javni nastup, praksom i ponavljanjem dolazite i do razine tzv. “hladnog čitanja”, koje je iskoristivo u brojnim životnim situacijama. Scenski hipnotizer zabavlja, ali i donosi promjene.

PROGRAM

  1. Temeljna škola hipnoze i ulična hipnoza (uvjet)
  2. Kreiranje scene (grupna hipnoza)
  3. Marketing
  4. Praksa, praksa, praksa
  5. Kreiranje javnog nastupa uživo pred publikom (klub, dvorana)
  6. Otvaranje privatne djelatnosti (pravila, propisi, osiguranje, tržište, RH i EU)
  7. Poslovna strategija
  8. Certificiranje

Obuka traje 80 sati.

Predavanja su popraćena s pisanim audio i video materijalima (skripta, knjiga, video snimka vlastitog nastupa).

Mogućnost pojedinačne obuke i online obuke.

Bonus: besplatna online podrška, besplatni tjedni grupni treninzi

Proučite još...

Smjerovi

Osnove regresoterapije

Usvojite terapijski pristup koji koristi prošla iskustva i sjećanja za razumijevanje i rješavanje trenutnih emocionalnih i psiholoških problema. Temelji se na vjerovanju da neprocesirani događaji iz prošlosti, uključujući i prošle živote, značajno utječu na trenutno stanje osobe. Regresoterapijom klijenti stječu veću kontrolu nad životom, bolje razumijevanje i olakšanje od starih obrazaca i traumatskih događaja.

Postani profesionalni hipnotizer

S ovom etapom školovanja usvojite vrhunske vještine poboljšanog vođenja klijenta, ojačajte hipnotizerski glas uz vodstva fonetičara, istražite prošlost vođenjem u hipnotičku revivifikaciju (mini regresiju)…

Upoznajte se s hipnotičkim fenomenima, ojačajte produbljivanje jezikom glasom i govorom, i prikupite još većih vještina intenzivnom radionicom hipnotičke revivifikacije.

Postani hipnocoach

Hipnocoaching je dogovoreni rapport između coacha i klijenta u transu s ciljem osnaživanja unutarnjh podsvjesnih iskustvenih duhovnih resursa (uvjerenja, emocije, očekivanja) da bi proces djelovanja kroz navike i ponašanja u kognitivnoj fazi bio koncentriran, motiviran, fokusiran, odlučan, fleksibilan i vremenski usklađen.

Tko upisuje školu hipnoze?

Bilo da je motiv želja za znanjem, spoznajom, pomaganjem ili razvojem, netko želi iskustvo, netko zadovoljiti znatiželju, netko je tu da osjeti, doživi i proživi, a drugi da podijeli dalje. Koji ste tip vi? Pomagač, biznismen, učenik ili klijent… Ili, možda još bolje – koja kombinacija.

Temeljna škola hipnoze

POSTANI HIPNOTIZER Opusti Zabavi Zbuni Zavedi Kako biste voljeli… bilo koga, bilo kada, bilo gdje …uvesti u hipnozu? Postanite Hipnotizer SADA Možda već neko vrijeme

Tečaj ulične hipnoze

Potpuno novi pristup hipnozi i kao i stjecanje novih vještina koje su neprocjenjive u poslovnom okruženju kao i privatnom. Pristupite nepoznatim ljudima, zabavite ih ili