Hipnooo - Trening akademija za profesionalnu hipnozu

Search
Close this search box.

Hipnoza iz identiteta hipnotizera

Za sebe bi mogao reći da sam vremenski tragač, skupljač svega što je vezano za tajne uma. Onog dijela uma koji ima „moći svetog grala”. I poput svih tragača kretao sam se putem logike koja nalaže borbenu moć, moć volje, napora, znoja, napetosti. Na tom putu traganja za „moćima“ puno puta sam  dotaknuo riječ samospoznaja. Bila je to riječ koja nešto poručuje i na nešto upućuje. I dok mi je fokus bio na izvanjskoj adrenalinskoj igri, igri konstantne napetosti uma i tijela, borbe s izvanjskim neprijateljima koji mi smetaju, ruše me, odbacuju, ne vole, kažnjavaju, nisam mogao doći do razumijevanja značenja riječi samospoznaja jer sam „plivao“ u suprotnom pravcu, pravcu napetosti. Plivao sam u disfunkcionalnom transu, a to je kao da imate namjeru putovati u Italiju, a vozite se prema Bugarskoj i konstantno iskušavate problem, brigu, pretjerana očekivanja, nemoći, patnju. Konstantno iskušavate „ono što ne želite“.

I po onoj biblijskoj „tko traži taj i nađe“ negdje usput me dotaknula veličanstvena mitska Hipnoza i obrnula putokaz u mom umu. Okrenula putovanje prema unutra, prema vlastitoj srži, vlastitoj programiranosti, nametnutim vjerovanjima, emocionalnom neredu, uzrocima neuspjeha, patnje, neprihvaćanja. Istovremeno sam nagrađen uvidima druge strane, strane funkcionalnog transa i otkrila mi tajnu “svetog grala”. Otkrila tajnu dualnosti, to jest, istovremenog postojanja „dobra i zla“.

To drevno, mitsko znanje koje se prenosilo s naraštaja na naraštaj u sebi krije tajnu, moć, mogućnost uranjanja u dubine vlastitog uma, a samim time i otkrivanje preuokviravanja, reprogramiranje vlastite nemoći u moć po principu: biti, činiti, ostvariti.

Biti hipnotizer je uloga koja je toliko neutralna i istovremeno toliko fleksibilna, toliko moćna u svojoj namjeri, svrsi i istovremeno ne traži borbu, napetost, već hrabrost, prihvaćanje, neutralnost, razumijevanje, intelekt, radost…

I da tajna ne ostane tajna, odlučio sam istu podijeliti sa svim tragačima moći vlastitog uma da se uvjere u vlastitu autentičnost, vlastitu dualnost, vlastitu moć i nemoć, a samim tim u suštini otkriju sebe kroz samospoznaju.

Hipnooo Trening akademija profesionalne hipnoze je upravo proizvod moje vizije.

Hipnotizer

Josip Jelić

Podijeli tekst:

Proučite još...

Smjerovi

Osnove regresoterapije

Usvojite terapijski pristup koji koristi prošla iskustva i sjećanja za razumijevanje i rješavanje trenutnih emocionalnih i psiholoških problema. Temelji se na vjerovanju da neprocesirani događaji iz prošlosti, uključujući i prošle živote, značajno utječu na trenutno stanje osobe. Regresoterapijom klijenti stječu veću kontrolu nad životom, bolje razumijevanje i olakšanje od starih obrazaca i traumatskih događaja.

Postani profesionalni hipnotizer

S ovom etapom školovanja usvojite vrhunske vještine poboljšanog vođenja klijenta, ojačajte hipnotizerski glas uz vodstva fonetičara, istražite prošlost vođenjem u hipnotičku revivifikaciju (mini regresiju)…

Upoznajte se s hipnotičkim fenomenima, ojačajte produbljivanje jezikom glasom i govorom, i prikupite još većih vještina intenzivnom radionicom hipnotičke revivifikacije.

Postani hipnocoach

Hipnocoaching je dogovoreni rapport između coacha i klijenta u transu s ciljem osnaživanja unutarnjh podsvjesnih iskustvenih duhovnih resursa (uvjerenja, emocije, očekivanja) da bi proces djelovanja kroz navike i ponašanja u kognitivnoj fazi bio koncentriran, motiviran, fokusiran, odlučan, fleksibilan i vremenski usklađen.

Tko upisuje školu hipnoze?

Bilo da je motiv želja za znanjem, spoznajom, pomaganjem ili razvojem, netko želi iskustvo, netko zadovoljiti znatiželju, netko je tu da osjeti, doživi i proživi, a drugi da podijeli dalje. Koji ste tip vi? Pomagač, biznismen, učenik ili klijent… Ili, možda još bolje – koja kombinacija.

Temeljna škola hipnoze

POSTANI HIPNOTIZER Opusti Zabavi Zbuni Zavedi Kako biste voljeli… bilo koga, bilo kada, bilo gdje …uvesti u hipnozu? Postanite Hipnotizer SADA Možda već neko vrijeme

Tečaj ulične hipnoze

Potpuno novi pristup hipnozi i kao i stjecanje novih vještina koje su neprocjenjive u poslovnom okruženju kao i privatnom. Pristupite nepoznatim ljudima, zabavite ih ili