Hipnooo - Trening akademija za profesionalnu hipnozu

Search
Close this search box.

Što vas koči da doživite iskustvo promjene

I kako smo odrastali od bebe do djeteta, od djeteta do tinejdžera, od tinejdžera do odrasle dobi prolazili smo i prolazimo kroz promjenu. Opisujući promjenu svatko od nas ima svoj sud o promjeni. Stoga slijedi da bi promjenu mogli dati epitete kao svjesna ili nesvjesna, laka ili teška, ugodna ili neugodna, spora ili brza, mala ili velika.

Htjeli mi ili ne htjeli, promjena se uvijek događa i iz svake promjene proizlazi iskustvo. Svako iskustvo je lekcija, a istovremeno i duhovna snaga.

Ono što smeta promjeni je neprihvaćanje, odnosno, pružanje otpora iskustvu promjene uslijed emotivne blokade koju promjena aktivira. U ovom slučaju, pričamo o emotivnoj zaglavljenosti iskustvom promjene.

Sama promjena (ciljana) može biti potaknuta vlastitom odlukom ili pod pritiskom okolnosti.

Postavljanje jasnih ciljeva kao generator

Ako je promjena potaknuta vlastitom odlukom (ciljana promjena) u suradnji s terapeutom, tada možemo govoriti o trans-formaciji s ciljem dugoročnog usklađivanja unutarnjih resursa koji sudjeluju u kreiranju promjene (prošla iskustva, uvjerenja, navike, ponašanja, očekivanja, pravila).

Postavite li danas jasne ciljeve omeđene vremenskim rokom i količinski određene, i znate i razumijete koje sve duhovne, mentalne, emotivne i fizičke resurse možete primjeniti, tada ciljano i koncentrirano prolazite kroz iskustva promjene.

Mentalni alati (tehnike samopomoći) su usmjerivači promjene

Vjerojatno svakodnevno održavate osobnu higijenu, bavite se sportom, možda meditirate, trudite se „zdravo“ hraniti dok brojite kalorije i očekujete promjene na fizičkoj površini.

Možete li tim alatima promjeniti svoja dubinska vjerovanja i uvjerenja, navike i ponašanja, ukrotiti opsesivne misli, možete li to?

Samohipnoza vrhunski alat za usmjerenu emotivnu ciljanu promjenu.

Kad bi mogli otkriti svoje skrivene resurse, osloboditi one zaglavljene, izgladiti postojeće, uspostaviti životnu liniju ciljeva budućih iskustava promjene, bi li samohipnoza bila alat koji bi zaintrigirao vaš um na promjenu?

Radionica Pomne samohipnoze - Trening akademija za profesionalnu hipnozu, Hipnooo

Podijeli tekst:

Proučite još...

Smjerovi

Osnove regresoterapije

Usvojite terapijski pristup koji koristi prošla iskustva i sjećanja za razumijevanje i rješavanje trenutnih emocionalnih i psiholoških problema. Temelji se na vjerovanju da neprocesirani događaji iz prošlosti, uključujući i prošle živote, značajno utječu na trenutno stanje osobe. Regresoterapijom klijenti stječu veću kontrolu nad životom, bolje razumijevanje i olakšanje od starih obrazaca i traumatskih događaja.

Postani profesionalni hipnotizer

S ovom etapom školovanja usvojite vrhunske vještine poboljšanog vođenja klijenta, ojačajte hipnotizerski glas uz vodstva fonetičara, istražite prošlost vođenjem u hipnotičku revivifikaciju (mini regresiju)…

Upoznajte se s hipnotičkim fenomenima, ojačajte produbljivanje jezikom glasom i govorom, i prikupite još većih vještina intenzivnom radionicom hipnotičke revivifikacije.

Postani hipnocoach

Hipnocoaching je dogovoreni rapport između coacha i klijenta u transu s ciljem osnaživanja unutarnjh podsvjesnih iskustvenih duhovnih resursa (uvjerenja, emocije, očekivanja) da bi proces djelovanja kroz navike i ponašanja u kognitivnoj fazi bio koncentriran, motiviran, fokusiran, odlučan, fleksibilan i vremenski usklađen.

Tko upisuje školu hipnoze?

Bilo da je motiv želja za znanjem, spoznajom, pomaganjem ili razvojem, netko želi iskustvo, netko zadovoljiti znatiželju, netko je tu da osjeti, doživi i proživi, a drugi da podijeli dalje. Koji ste tip vi? Pomagač, biznismen, učenik ili klijent… Ili, možda još bolje – koja kombinacija.

Temeljna škola hipnoze

POSTANI HIPNOTIZER Opusti Zabavi Zbuni Zavedi Kako biste voljeli… bilo koga, bilo kada, bilo gdje …uvesti u hipnozu? Postanite Hipnotizer SADA Možda već neko vrijeme

Tečaj ulične hipnoze

Potpuno novi pristup hipnozi i kao i stjecanje novih vještina koje su neprocjenjive u poslovnom okruženju kao i privatnom. Pristupite nepoznatim ljudima, zabavite ih ili